Home-concept

MAAK KENNIS MET DE IJSSPORTEN DIE BREDA TE BIEDEN HEEFT!

Voor kinderen van 4 tot 11 jaar om kennis te maken met de ijssporten:

[dag] [## maand] van [00.00 – 00.00 uur]: GRATIS CLINICS tijdens het recreatief schaatsen.
[dag] [## maand] van [00.00 – 00.00 uur]: GRATIS CLINICS tijdens het recreatief schaatsen.
[dag] [## maand] van [00.00 – 00.00 uur]: GRATIS CLINICS tijdens het recreatief schaatsen.
[dag] [## maand] van [00.00 – 00.00 uur]: GRATIS CLINICS tijdens het recreatief schaatsen.
[dag] [## maand] van [00.00 – 00.00 uur]: GRATIS CLINICS tijdens het recreatief schaatsen.

IJSHOCKEY

Ben je tussen de 4 en 10 jaar en wil je gewoon leren schaatsen of zelfs misschien echt gaan ijshockeyen, dan is de ijshockeyschool van Yeti’s Breda de eerste stap. Er is een aantal basisvaardigheden, waar je op de ijshockeyschool naartoe werkt. Samen met alle andere kinderen doe je mee aan oefeningen en spelletjes op het ijs en wordt je steeds beter in het schaatsen. We kunnen je al leren schaatsen vanaf het moment je zelf nog graag met een stoeltje schaatst en je bent al welkom vanaf 4 jaar! De eerste 2x kun je GRATIS deelnemen!

KUNSTRIJDEN

Jollyicesport international skatingschool. Al 18 jaar een begrip in schaatsend Nederland.
Schaatsen van beginnen tot top! Skate plezier voor jong en oud van vooruit, achteruit en remmen tot pirouettes en sprongen wedstrijden, show-optredens, Kids ice Party of misschien wel een workshop met vrienden. Bij JollyIceSports zijn we gespecialiseerd in het opleiden, trainen, begeleiden  van schaatsers van het beginners-niveau tot internationaal wedstrijdniveau.

SHORTTRACK

Shorttrack is hard schaatsen op een ijshockeybaan. Naast conditie en schaatstechniek gaat het bij shorttrack om behendigheid, acceleratievermogen en tactiek.

Het schaatsen van wedstrijden gebeurt niet zoals bij het langebaanschaatsen met twee rijders op het ijs die proberen een zo snel mogelijke tijd neer te zetten. Bij shorttrack gaat het om een rechtstreeks duel van je tegenstanders te winnen. Met vier tot acht rijders tegelijk, schuin hangend door de bocht, de linkerhand op het ijs en elkaar binnendoor en buitenom inhalen. Dit is dan ook één van de karakteristieke situaties van een shorttrackwedstrijd. 

LANGEBAAN

ongens en meisjes kunnen bij ons al vanaf 6 á 7 jaar terecht om te leren schaatsen, waarbij er veel aandacht is voor techniek, behendigheid en coördinatie. De trainingsgroepen zijn klein, waardoor de rijders veel persoonlijke aandacht krijgen. Zo leer je op jonge leeftijd bij ons al goede bochten rijden. En als je het leuk vindt kun je ook al snel aan wedstrijdjes meedoen tegen leeftijdgenootjes van andere verenigingen. De snelheid zal verder steeds meer gaan toenemen, tot je schuinhangend met één hand aan het ijs de bocht door snelt. De eerste 2 (proef)lessen mag je gratis meedoen!